Svensk blogg

Vertikal löpning

By October 5, 2014 2 Comments

Det jag kan sakna med att bo härnere är den “platta” löpningen hemma i höga kusten. Eller för all del i de svenska fjällen. Den slags löpning där man faktikst kan springa på, trots att dte är en uppförsbacke eller ett fjäll. Inte för att klaga, men ibland kan jag bli så trött på att behöva gå upp för fjällen här nere.. Men det är väl för att jag är för svag helt enkelt!

Det senaste veckorna har jag haft som tanke att träna på ganska bra, men jag har vilat och klättrat i berg. För att ändå behålla formen någorlunda på topp har jag sprungit vertikala kilometrar på helgerna. Det är faktiskt himla kul. Det finns alltid någon att springa och det är alltid en massa folk!

Nästa helg är det Limone skyarce på lördag och vertikala km på fredagen.

Ha en fin söndag!

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

  • Victoria Björklund

    Jag måste bara säga att jag blir så imponerad och inspirerad av dig och de miljöer du springer i!

    Heja Emelie!

  • F.d Höga kusten bo

    Låter härligt 🙂 Blev helt såld på omgivningen runt Garda på ett läger för några år sedan och inte blev jag mindre sugen på att återvända efter Er (Salomon) video från Limone i våras. Har du tips om någon riktigt bra karta över området runt Limone så vore jag tacksam. Lycka till!