Skip to main content
Svensk blogg

Dags att sluta blogga?

By October 7, 2014No Comments

För nästan exakt två år sedan började jag blogga hos RW! Jag har gått tillbaks i tiden och läst igenom en del av mina inlägg, det är nästan som en dagbok!

Jag har skrivit om det mesta, men mest såklart löpning och vackra turer. Det har gått ifrån att jag var nybliven medlem i det svenska salomon laget till att vara en av de få i det internationella salomon laget.  Jag har skrivit om allt ifrån små korta turer i Höga Kusten, löpning i Jutenheimen, hårda pass (dock inte så många då eftersom jag är så dålig på att göra dem..;)) till min första långlöpning jag gjorde i Umeå.

Ja alltifrån skidåkning till mat och bakverk. Allt sådant jag gillar och försöker att ha i min vardag helt enkelt.

För drygt ett år sedan gjorde jag en egen hemsida där jag bloggade lite på engelska. Lite färre inlägg men mer övergripande inlägg. Inte inlägg om min frukost eller om ett dåligt pass eller så. Fastän jag gillar att skriva om sådana små ting också. Det är ju det som gör kakan hel!

 Nu funderar jag på om det är dags att göra en egen sektion på min hemsida för en svensk blogg där jag fortsätter skriva både om de vardagliga småbitarna och större tankar. Och då kanske avsluta min blogg här på RW. Trots att den betyder så mycket! För att kanske det blir ett bättre resultat med bara en blogg. 

Jag kommer ju såklart finnas kvar som krönikör i RW tidningen!

 Vad tycker ni?

Har ni kikat in på min hemsida?

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!