Svensk blogg

Rörd

By November 29, 2012 12 Comments

Av all den tro som mina närmsta har på mig. Förundrad över all den tro som journalister och annat folk har på mig. Mina salomon kamrater  och Mr. Vollet tror att jag kan vinna NF 50 miles, och att höra en sådan sak är så stort. Det ger mig lite självförtroende.  På ett sätt som kommer utifrån. Jag gillar när det kommer inifrån men tar tacksamt uppbyggande kommentarer från folk som känner mig.

Jag tror att om jag har en bra dag så har jag en chans att göra ett bra lopp. Och då hoppas jag på pallplacering. Och i mina drömmar så vill jag göra ett fantastiskt lopp och vinna.

Ja. Jag vill vinna. Jag har en sådan stor lust att vinna en ultra. Det här är första gången som min lust att vinna är större än upplevelsen. Även om de är nästan jämbördiga. Jag vill visa att jag kan hantera den här distansen.

I tisdags efter 3 timmars sömn (jag har så svårt att ställa om mig i denna flyg riktning !!) så sprang Miguel, Francois, Arnoud (vår fantastiska fysio och häxdoktor) och jag de sista 30 kilometrarna av racet. Det är otroligt vackert ! Kuperat och alldeles nära kusten. Det är 8 klättringar under loppet och nästan aldrig platt. Men inte det minsta tekniskt. Och springbart hela tiden. Igår följde Vollet med. Han är en speeder. En långtur med en massa fartökningar. Upp och ned ! Otroligt skönt att springa så mycket igen! Här tar sig Miguel och Francois sig över en fors. Jag hoppas de inte tar denna väg under tävlingen. Då missar de flera minuter.

Nu börjar strax dagen här. Må gott!

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

 • Kenneth

  Härligt ställe att springa på!! Var där i augusti. Tog cykeln över bron till Sausalito svängde vänster upp till Tennessee Valley Trailhead sen ut på Miwok Trail. Lite fel springningar så ner till Muir Beach och upp Coastal Trail tillbaka till Tennessee Valley.Hade en fin födelsedag på stigarna där:-))
  Blir fint.Lycka till:-))

 • Niclas

  Lycka till, ge gärnet. Du kommer vara grym!

 • Frida

  Det kommer gå grymt, Emelie! We believe in you 😀 Tror du kommer ha skitkul och fixa det galant! Upp och ner som ett skott. Lycka till och njut o ha skoj!

 • Erik

  Grattis till segern! Grymt.

 • Morgan

  Fan va grym du är! Stort grattis till segern!

 • Viktor

  Grattis till segern! Du är awesome!

 • Anna

  Stort Grattis!! Du är en grym inspiration!!

 • sebastian

  Grattis!
  En ödmjukare världsstjärna är svårt att hitta tror jag!
  Din blogg är en stor inspiration för mig!
  Jäklar va grym du är!

 • Victoria Björklund

  Ett utomordentligt stort grattis !! Jag är grymt imponerad och inspirerad av dig!

 • Niklas

  Stort grattis till dig, segern och din fenomenala prestation!

 • Niclas

  Grattis till segern, sjukt bra! Såg ut som det bjöds på spänning också, 80km och 2 min marginal vid målgång. Häftigt.

 • Mats

  GRATTIS!
  Imponerande, skoj att se at du vann.