Skip to main content
Svensk blogg

Peace and love

By November 26, 2012No Comments

I lördags:

Äntligen !

Sedan sist jag skrev har jag vilat några dagar. Mest för att jag inte har tagit mig ut. Men så i lördags ! Då gick det an att springa till fjälls. Där såg jag även solen för sista gången i Tromsö. För på tisdag försvinner den under horisonten. Oh vilken lycka det var att springa uppför. Känna kontrollen över mjölksyran. Andningen. Tröttheten.

Nu är jag påväg till SanFran. Sista tävlingen !! Borde sova men tänker att det är bra att vara vaken..

Idag hann jag inte upp till solen ! Men jag hann ned till fjorden och såg en knölval leka på några meters avstånd.

Hej så länge!

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!