Svensk blogg

Peace and love

By November 26, 2012 3 Comments

I lördags:

Äntligen !

Sedan sist jag skrev har jag vilat några dagar. Mest för att jag inte har tagit mig ut. Men så i lördags ! Då gick det an att springa till fjälls. Där såg jag även solen för sista gången i Tromsö. För på tisdag försvinner den under horisonten. Oh vilken lycka det var att springa uppför. Känna kontrollen över mjölksyran. Andningen. Tröttheten.

Nu är jag påväg till SanFran. Sista tävlingen !! Borde sova men tänker att det är bra att vara vaken..

Idag hann jag inte upp till solen ! Men jag hann ned till fjorden och såg en knölval leka på några meters avstånd.

Hej så länge!

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

  • Karintanker.blogspot.com

    Som alltid en vacker och inspirerande natur, men hur fixar du mörkret?? Och du, visa dem var skåpet ska stå på årets sista tävling nu, lycka till!!!

  • Maria

    Härligt! Fina bilder.

  • Kalle

    LYCKA TILL!