Svensk blogg

Impulser

By February 5, 2013 One Comment

Idag var en sådan dag när jag steg upp tidigt och gav mig iväg på skidor för en tur med obestämt mål. Jag gick uppför och uppför och uppför och sedan åkte jag ned igen. För första gången i vinter kunde jag stå på hela utförslöpan. Nästan 2000 höjdmeter. Sedan gick jag upp igen. Det blåste gälet mycket. Så detta var inte riktigt en sån där tur man kan se framför sig med blå himmel, solsken och utsikt.

Påväg hem började det att klarna upp lite och min första impuls var att ta en tur till. Mer de glace. En lång tur. Och om jag hade varit själv hade jag nog gjort det. Men nu blev det pizza istället. Visst är pizza gott men ibland är det himla härligt att följa sina impulser..

Det lilla av den blå himmelen jag såg idag.

Just det! Igår sprang jag! En mil!! Och jag funderar på att springa transgrancanaria första helgen i mars. Är det någon som har sprungit det? Jag borde komma igång med löpningen..3 gånger i veckan vore topp!

Ha det gott!

 

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

  • Jag läser ofta din blogg och bara fascineras. Jag slås alltid av att jag efteråt siktar lite högre och vill lite mer än innan jag började läsa. 🙂