Skip to main content
Svensk blogg

Följ med och spring till fjälls!

By February 7, 2013No Comments

Den 24-26 juni kommer Jojje Borssén och jag att hålla i ett löparläger i Jämtlandsfjällen. Det kommer att bli en fin kombination av fjällöpning, gemenskap, inspiration, bad, bastu, utbyte av erfarenheter och mycket mera. Det är vi som är med som kommer att utforma lägret. Du och jag! Jag ser framemot det. Läs mer om det här!

Vi kommer som sagt att springa i Jämtlandsfjällen. Fjäll som varit mitt hem i flera år, jag känner dem väl. Jag har sprungit på de flesta ställen där det går att springa på därikring. Om ni vill läsa om en flerdagarstur jag gjori dessa fjäll förra sommaren kan ni göra det här. Eller min tio topparstur!

Nu börjar jag att längta till sommaren! Och det bästa för idag är att jag har tänkt att springa istället för att åka skidor. Tjoho!

 

 

 

 

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!