Skip to main content
Svensk blogg

Cavalls del Vent

By September 26, 2012No Comments

Ohh så många tankar jag har haft inför kommande tävling. Cavalls del Vent. 84 km och 6100 höjdmeter. 12200 upp och ned.

Det är en av de största utmaningar jag stått inför. Så det är kanske inte så konstigt att jag har haft en massa tankar. Jag har tvivlat och undrat varför? Varför vill jag springa så långt? Tanken som fick mig att fråga om jag fick ställa upp var ju för att det är en så ny upplevelse. Helt nytt. En utmaning. Och så himlarns spännande!

Just nu så ser jag bara framemot att få se så mycket av detta vackra landskap Katalonien erbjuder!

Kvällstur i måndags. Den blev längre än planerat, som vanligt när man vill se vad som väntar bakom nästa krön!

Igår sprang vi första delen av racet. Eller första och första.. 12 kilometer och 1600 höjdmeter. Starten går uppför. Och sedan fortsätter det så.

Jag tog en powenap på väg ned.

Och mellanmål!

Idag sprang vi sista biten av sträckningen. Underbart vackert.

Så just nu ska jag surfa lite på min avslappade attityd till tävlingen. Njuta av den och hoppas den håller i sig. Mitt första 84 km race! Tjohoo! Kanske gillar jag det. Kanske är det för tidigt för mig.

På söndag får ni veta.

Må gott!

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!