Svensk blogg

Jag tror det var kärlek!

By September 30, 2012 8 Comments

Nuria Picas: första dam

Anna Frost: andra dam

Jag: tredje dam!

Vi krossade mållinjen inom 5 minuter alla tre av oss.

Jag återkommer med detaljer. Det finns oräkneligt många. Samt tankar och känslor.

Nu ska jag ut i bergen. Luftas.

Må gott kära ni!

 

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

 • Lisa Lind

  Åh! Du är ju så grym! Jag väntar med spänning på alla detaljer och känslor. Har kollat på alla små filmsnuttar på din fb men det är svårt att se något mer än att ja du springer och springer och springer och det ser sjukt kallt ut. Jag vill som dra åt din vita jacka för det känns som den tar upp så mycket vind:)
  GRATTIS! Kram Lisa L

 • Andre’

  OOOOtroligt rOoOoOoligt!!!
  UltraGrattis!

 • Niclas

  Cool och hård är du !!!
  Grattis!!!

 • mary

  Duktiga emelie!!! vilken inspiration du är!!!

 • Anna (Fröken Strävan)

  Grattis Emelie! Du är så satans cool så det finns inte! Du förmedlar verkligen sån kärlek till löpningen att jag blir glad in i själen!
  <3

  miss-endeavour.blogspot.se

 • Maja

  Och jag är så satikens trött på att gå i skogen. Snubblar över varenda blåbärsris tror jag. Men då bidde jag pigg och glad av att tvärläsa lite här. Peppad! Kram pårej hoppas du snubblar in i Umeå nåndag så vi kunn ta’n latte

 • Miranda Kvist

  Du är bara så jävla cool Emelie 🙂 !!!

  // Mirandakvist.se