Skip to main content
Svensk blogg

Advanced week dag 1 & 2

By April 3, 2012No Comments

Hallo!

I söndags nästlade jag mig ut ur flygplansområdet, genade över ett litet berg och kom ner till en by vid havet. Där svalkade jag av mig, njöt av horisonten och sen sprang jag tillbaks igen.

Små fina vägar med en massa skölpaddor på. Turen blev längre än vad jag tänkt och när jag kom tillbaks till hotellet hade de flesta av salomons löpare, sjukgymnaster, designers och podiatrister anlänt. Gott folk.

Igår anlände vi till kalamitsti och idag var första dagen med testning av produkter. Dagarna ser ut som så: vi testar olika produkter på förmiddagen under en 20 eller 12 km slinga, därefter lunch och utvärdering. På eftermiddagen kör vi ett likadant pass med ny utrustning. Därefter har vi workshops.

Terrängen här är helt fantastisk, vi startar testlöpningen med denna utsikt:

Och vidare upp med denna utsikt:

Vidare upp..

1200 höjdmeter och 21 km. Denna vecka kommer att ta kål på mig.. 🙂

Bra med träning inför 3 peaks i england som närmar sig med stormsteg.

Jepp, har lite halvbråttom, men hade sådan lust att berätta lite vad som försigår. Mycket spännande utvärderingar, samt test av den nya salomon sense skon. I like it alot! Den passar mitt löpsteg och form på fötterna. Osteopaten sade förövrigt att jag hade perfekta fötter, förutom lite utav den berömda hallux valgus..

Hej så länge!

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!