Skip to main content
Svensk blogg

Finn ett fel

By March 31, 2012No Comments

Ja. Helt rätt. Det är underlaget som är felet på bilden.

Flyget landade på eftermiddagen, och efter en massa timmars resande med kaffe och tupplurer om vartannat så var energinivån hög. Eftersom solen höll på att gå ned så hejdade personalen mig ifrån att sticka ut på en springtur och skickade upp mig till hotellets fitness avdelning.

Det är aldrig skönt och springa på band, men jag fick utlopp för en del av energin ivarjefall. Men imorgon! Då tänkte jag nästla mig ut ur flygplansområdet och springa till en liten by vid havet. Jag är ju i Grekland! Och jag kom en dag tidigare än resten av salomongänget så jag kommer spendera den själv. På tisdag bär det av till Kardamili för löpning, produktester och utvärderingar.

Hej så länge!

 

 

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!