Skip to main content
Svensk blogg

Dag 3 & 4

By April 5, 2012No Comments

Löpning två gångre per dag på tekniska och branta stigar gör sig till känna idag. Den första rundan höll vi ett lugnare tempo, förutom i utförslöporna. Det är ju min favorit. Orkade och vågade stå på i de mer teknsika delarna vilket förvånade mig lite efter en en vinter av stadslöpning.

Att vara här med de bästa av de bästa och testa produkter är väldigt lyxigt. Jag är otroligt glad att jag har möjligheten att vara här. Väldigt mycket inspirerande folk att prata med, få idéer och utbyta erfarenheter med. Efter att ha pratat en del med Anna Frost och Jen Segger ( två duktiga långdistanslöpare ) har jag blivit lite girad på att testa springa någon 70-100 K, tävling. Det sliter nog en hel del på kroppen, men det skulle som sagt vara spännande att testa.

Vilopaus efter 12 kilometer samt 1000 höjdmeter. Första passet..

På andra passet hamnade jag med några av de starkaste grabbarna, b.l.a Kilian Jornet & Miguel Hieras. Uppför är det helt omöjligt för mig att hänga med, men i utförslöporna gick det bättre. Det är en fröjd att se Kilian flyga nedför tekniska branter.

Mer vila.. Första gången jag testar sådan apparat. Den stimulerar nerver med elektriska impulser som överförs av elektroder genom huden. Runners recovery compex. Det var skönt. Mest för att jag tror att det är nyttigt för musklerna att få bra med genomströmning av blod när de är trötta, men om man inte har en egen massör så får compex duga.

På mitt schema idag står det workshop- om exo kläder. Osteopati samt filmning.

Glad påsk!

 

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!