Svensk blogg

Zegama!

By May 28, 2013 4 Comments

Det var första gången jag såg bergen runt byn Zegama iår. Folket i byn sade att det hade regnat/ snöat i 5 månader, och som tur var stoppade det för tävlingsdagen. Det är underbara berg att springa i! Tävlingen går över 3 toppar och har allt en tävling ska (tycker jag..:)). Lättsprungna partier, tekniska, scrambling, långa uppförsbackar och utförslöpor!

Jag hade en bra dag! Jag vann!

Ja det är fint att vinna! Men jag vill inte tappa bort mig i det!!

Ha det så gott!

 

Emelie

 

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

 • Edward

  Stort grattis till vinsten!

 • Jonas Westberg

  Stort grattis, du är helt fantastiskt grym och helt överlägsen! Men det är inte det som är det bästa med dig, det är din inställning till sporten. Vilken glädje du utstrålar. Kör hårt nu och lycka till framöver!

 • Johan

  Gratulerar till segern!

  Såg att du frågade efter boktips för ett tag sedan. Jag rekommenderar Arto Paasilinna, lite skruvad humor, fantasifullt, ett härligt språk och mycket underhållande! Tio rivjärn, De hängda rävarnas skog, Kollektivt självmord och En lycklig man är alla läsvärda.

 • Marie-Louise Jakobsson

  Hej och Grattis, läser många bloggar på Runners men alltid din först. Du är så härlig, önskar att många idrottstjejer läste din blogg. Du har en så sund inställning. Sedan är jag så dålig på uppförsbackar, spelar ingen roll om det är löpning, skidåkning eller cykel, lika illa och då beundrar jag dej som springer bergslopp. Tack och fortsätt skriva/ Marie-Louise