Skip to main content
Svensk blogg

Zegama- 1 år senare!

By May 24, 2013No Comments

För ett år sedan kom jag till denna lilla by och visste knappt vad skyrunning var. Jag fascinerades av atmosfären, människorna och tävlingen.

Detta år känns allt annorlunda. Jag är med i svängen liksom. Jag vet hur en stor tävling går till och jag känner mig helt bekväm och inte det minsta nervös.

Startfältet i damkategorin är helt enormt! Det är första tävlingen då det sägs att det är större konkurrens än i herrklassen, då många herrar har dragit sig ur. Jag tror att vinsten kan stå emellan 4 damer!! Jag hoppas att jag kan vara med och fightas med dem. Det blir spännande att se hur kroppen svarar efter Transvulcania.

Oh så jag ser framemot att springa här igen!

 

Trevlig helg!

 

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!