Skip to main content
Svensk blogg

Underbart att vara hemma

By December 27, 2014No Comments

igen..!

Alltid när jag är borta så längtar jag hem, fast på något sätt så gillar jag att vara borta också, annars skulle jag ju stanna hemma.

IMG_7640

Vi kom hem till dale mitt i batten, med grön gräsmatta och ingen snö men vaknade upp till detta! Hur underbart som helst! Dock tog det ett tag att skotta fram bilen. Att ta sig till Chamonix från den lilla byn jag bor i tar normalt 13 minuter, men idag tog det drygt en timme. Jag satt och tänkte för mig själv i bilen att folk som inte kan köra i vinterväglag borde ju ta och stanna hemma.

IMG_7316

Efter uppackning och tvättning av allt jag hade med till Argentina och Aconcagua (jag skriver mer om turen en annan gång. Allt i allt var det tipp topp)tog jag mig en tur på skidor och sedan slängde jag mig framför brasan för att njuta av vintern! Imorn ska jag köra igång en 9 dagars intensiv träningsperiod på skimo utrustningen för snart gäller det. Första Världscupstävlingen är 10 januari! Oh jisses jag känner mig inte förberedd!

Allt gott!

 

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!