Skip to main content
Svensk blogg

På andra sidan Mont Blanc

By December 4, 2014No Comments

IMG_7247

Finns det snö, ivarjefall längre upp. Så vi for dit, till en stuga som heter Torino. Den man anar på bilden ovan. Stugan ligger på 3375 möh, och det passade väldigt bra med lite höjd och skidträning just nu. För på lördag far jag till Sydamerika med mål att springa upp på Aconcagua! Berget är högst i den sydamerikanska kontinenten med sina 6962 möh. Så jag behöver höjdträning och skidträning, eftersom jag inte kommer att åka skidor där!

IMG_7304

Det var inte mycket folk ute i bergen, och jag njuter alltid extra mycket av det härnere, då det nästan alltid är folk! Men ju längre bort man tar sig ifrån liftar och kända berg desto mindre folk..

IMG_7291

Över molnen!

Nu ska jag ta och packa lite inför lördag!

Hej så länge.

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!