Skip to main content
Svensk blogg

Turné

By July 18, 2012No Comments

Nu är det dags för mig att byta träskorna till mina sense. I arla morgonstund imorgon far jag till Italien. Sedan vidare mot USA. Och sedan tillbaks till Italien. Och Frankrike. Det är lätt att packa. Det enda som verkligen behövs är ett par skor.

Har ni fått med er att Hardrock gick i helgen? 100 miles, och fruktansvärt många höjdmetrar. Den går av stapeln i Silverton, Colorado. Vill ni läsa en bra blogg och ett fint inlägg om tävlingen gör ni det här. Dakota Jones!

Nåväl. Mitt egentliga syfte med detta inlägg är att jag vill slå ett slag för Team Salomon Sweden! Och i och med det så slår jag ett slag för Salomon i Sverige som satsar så mycket på att nå ut med budskapet tral glädje till så många som möjligt. Det görs genom att stödja trail tävlingar (Tack till arrrangörer också! Ni gör ett fantastiskt jobb. Det kan jag inte säga för många gånger.). Det som också satsas på är teamet. Vi får den möjligheten att sprida vår glädje för trail och terräng.

Och slutligen vill jag proklamera är vår facebook sida. Gilla oss vettja! Det gör ni här!

Varför, tänker ni?

Det har jag ju beskrivit i texten ovan. Men en till positiv anledning är att jag tror man kan få lite tips och inspiration till var/ hur/ varför man ska springa. Allt ifrån Jonatan som bor i Gällivare i sommar. Till Petra i storstan. Till Svanebo i Sundsvall. Och så jag då, som är lite varstans just nu. 

Sist men inte minst så hyllar jag Camilla Ringström som gjort ett fantastikt fint lopp trail verbier, 110 K. Hurra för henne!

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!