Skip to main content
Svensk blogg

Springcross coming up!

By April 13, 2012No Comments

Nästa onsdag far jag ner till stockholm för att vara med på Salomontrailtourens invigning! Tjohej vad kul det ska bli! På torsdag morgon (19/4) följer jag och Jonatan ( från team salomon) med när alewald outdoor sports har morgonlöpning. Vi möts 08.15 vid butiken på kungsgatan 68. Bli med! Bli med! På lördagen ska jag utmana 18 km slingan. Hujedamej vad ovant det kommer att bli. Att springa så fort som det går att göra på fina, tillrättalagda stigar. Helt ärligt så är sådana banor inte min favorit, jag gillar ju så små, tekniska stigar som möjligt, helst nästan ostigat och en massa höjdmetrar! Det blir en bra genomkörare inför 3 peaks som går av stapeln lördag den 28/4.

Men det kommer bli hur bra som helst, för det är ju invigningen av sommaren salomontrailtour, och det vill jag inte missa!

Denna vecka har jag tagit det lugnt, småmysit på fina eftermiddagsturer i nysnö och kvällssol. Nästa vecka tänkte jag köra lite hårdare. Kanske ett litet intervallpass också.. så jag får upp farten inför springcross. Det går väl att få upp den på ett pass.. ;)?

Just det jag får ju en del frågor om hur och vad jag tränar: ( tränar och tränar; mest struttar jag ju bara runt i fjällen )

http://www.movescount.com/members/Emelie

Här ser ni varenda litet move jag gör!

Nu vankas det hamburgare och kanelsnurror.

Trevlig helg folkens!

 

 

 

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!