Skip to main content
Svensk blogg

Spännande!

By March 13, 2013No Comments

I 7 dagar var jag supertrött i benen. Exakt en vecka efter maran jag sprang så sprang jag 3 timmar i nya zeeländska berg. Söndag 4 timmar. Måndag 3 timmar + surf. Igår blev det 5 timmar i ganska snabb takt. Alla dagar innehåller även filmning och fotografering vilket innebär mer ändå mer löpning..

Men det spännande är att idag känner jag mig fräsch! Det är märkligt hur det kan gå, inte sant! ? Hur kan det komma sig? Kanske behövde jag mig en riktig genomkörare för att rensa ut allt slagg från tävlingen. Fint är det iallafall.

Igår vaknade vi upp i bergen längs en vandringsled som heter kepler. Minimal packning och att springa ifrån a till b är bland det härligaste jag vet. Light is right 🙂

Imorse vaknade vi upp i bergen kring Queenstown. Dagarna är långa och innehåller löpning och marknadsföring.. Allt som jag gör som har med löpningen att göra kan jag betrakta som mitt jobb men allt det andra jag gör i bergen är min passion och min livsstil. Det kommer aldrig att bli ett jobb för mig.

Här är ett litet klipp ifrån en utförslöpa. I love!

Och så till sist:

Tävling på lördag, 60 km. Har fortfarande inte bestämt om jag ska springa eller ej. !!

Det tål att funderas på.

Må gott!

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!