Skip to main content
Svensk blogg

Sostotocockokhohololmom.

By April 18, 2012No Comments

Ack vad min syster och hennes kompisar kunde reta mig till ursinne när de pratade sjörövarspråket, men en dag knäckte jag koden! Tji fick dom.

Mumms! Latten kan ha varit en av de skönaste stunderna för idag.

Dagen har gått i kontrasternas tecken. Förmiddagen spenderade jag med jobb, rödrävdissikering, sedan till lunch snabbade jag mig ut till Tromsö flygplats och efter en latte, en genomgång av 2 seminarer så vips, var jag framme i Stockholm! 4 timmar total resetid. Det är inte värst.

Jag tog en liten springtur, tjohej vad kul det är att springa på nya ställen. Stockholm har sin charm, jag gillar att staden badar i vatten. Jag gillar att det är så mycket folk, fart och fläkt. Men jag tror att det bästa med besöka Stockholm är att jag känner att jag inte hör hemma här! Jag kan som inte sluta le åt alla för jag känner sån glädje över att jag bara är på besök! Det var iallafall väldigt fint med en liten sightseeing.

Jepp, jag gillade det!

Och de som ännu inte knäckt koden med sjörövarspråket kommer här en ledtråd: Stockholm.

Jag hade tänkt att lägga ut min springtur, från movescount men internet sviktar lite här i storstan. Det blev en liten tur mot långholmen, intervaller längs norr mälarstrand, lunkande vid regeringshuset, in på självaste drottninggatan och sedan tillbaks till hotellet.

Må gott!

Emelie

 

 

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!