Svensk blogg

Salomon trailrunning tv

By June 13, 2012 8 Comments

Förstår ni hur mycket jag älskar att springa i berg? Hur mycket jag älskar att klättra och ta mig från a till b?

Det är hur mycket som helst iallafall. Jag vill göra det nonstop.

Nåväl. Nog om det. Jag skrev tidigare att jag vart lite sliten. Det börjar gå över. Men jag har varit noga med att vila. Jag har bara tagit små turer med puck i lugn fart. Cyklat lite. Och legat mycket i solen. Puck gillar snö, men jag tror att han nästan gillar sol och värme snäppet mer.

Jag börjar som sagt känna mig redo för några dagar med hårdare träning. Ohh så jag glädjer mig! Min plan för i eftermiddags var backintervaller i Härnöns stolthet- Vårdkasbacken. Jag laddar med rabarberkräm. Det kan man frossa av såhär på försommarn!

Rabarber i bakgrunden. Plockat massor!

Hej så länge!

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

 • JB

  Som jag tidigare nämnt…*Springer med hela Hjärtat*…

 • Tomas

  Det är få saker som ger mig gåshud, men vackra-häftiga löpbilder som dessa gör mig fa… rörd 😉 Salomon-filmerna äger & jag kan se dom om & om & … igen. Du är grym tjejen & jag är så avis på dig som fått denna chans, själv så lever jag drömmen när jag drar på mina S-LAB Sense.
  /Ses kanske efter HK-leden

 • Sandra

  Underbart! Go girl!

 • mary

  härligt och inspirerande. salomonfilmerna är ju bara löparglädje till max:) även för oss som inte kör ultra terräng lopp;) hur blev du en del av salomon? det skulle vara kul att läsa om! men det kanske redan står nånstans….:)
  kämpa på! det är så kul att se starka tjejer! du är inspirerande!

 • Lars

  Fantastiskt fin film. Önskar dig lycka till, och tack för en läsvärd blogg!

 • Jocke

  Grym Film! Vilken känsla den gav, känner hur det rycker i benen och värmer om bröstet. Kul att se lite mer från Zegama. Du är kanon fortsätt med det!

 • Tove Olsson

  Hej Emelie!
  Vilken fin film. Man blir väldigt sugen på att springa i berg, och man blir glad av att se den. Hur har du blivit så duktig som du är? Är det spännande att vara med i ett internationellt lag?
  Tack för en trevlig blogg!

 • elin

  Wow, du är en grym tjej, Emelie!! Det är jätteroligt att följa din blogg. Lycka till med allt!