Skip to main content
Svensk blogg

Salomon trailrunning tv

By June 13, 2012No Comments

Förstår ni hur mycket jag älskar att springa i berg? Hur mycket jag älskar att klättra och ta mig från a till b?

Det är hur mycket som helst iallafall. Jag vill göra det nonstop.

Nåväl. Nog om det. Jag skrev tidigare att jag vart lite sliten. Det börjar gå över. Men jag har varit noga med att vila. Jag har bara tagit små turer med puck i lugn fart. Cyklat lite. Och legat mycket i solen. Puck gillar snö, men jag tror att han nästan gillar sol och värme snäppet mer.

Jag börjar som sagt känna mig redo för några dagar med hårdare träning. Ohh så jag glädjer mig! Min plan för i eftermiddags var backintervaller i Härnöns stolthet- Vårdkasbacken. Jag laddar med rabarberkräm. Det kan man frossa av såhär på försommarn!

Rabarber i bakgrunden. Plockat massor!

Hej så länge!

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!