Svensk blogg

Prepp

By May 8, 2013 3 Comments

Ohh dessa dagar som bara är fyllda med löpning och vila. Jag blir lat, och jag är glad att dagarna inte ser ut som det gör nu året om.. Men jag ska inte klaga. Det jobbigaste som kan ske en dag med tapering är om man har en intervju och fotografering. Och det är inte så värst jobbigt!

I fredags sprang jag mitt längsta pass. 4 timmar! det var inte det längsta jag sprungit i km räknat. Bara tiden..

I lördags sprang jag 2000 höjdmeter. Jag behövde verkligen göra 2000 hm för min själa ro. 2000 är hälften av de höjdmetrar som är i tävlingen nu på lördag.

I söndags sprang jag en kort tur.

I måndags sprang jag 900 höjdmeter i värme.

Igår sprang jag en återhämtningstur och planen för idag är att ta mig ut när det är som varmast och jogga nån timme.

Jag är livrädd för värmen. Förra sommaren så sprang jag en tävling i 35 graders värme och det var det värsta jag gjort i tävlingsväg. Jag kunde inte njuta en enda sekund. Jag vill verkligen inte att det ska hända igen.

De flesta löpare har kommit till ön och det är fint att träffa alla igen! Här är Anna Frost, Anton Krupicka, Kilian Jornet, Jag, Timothy Olson och Cameron Clayton (ej iordning). Ben som alla kan ta sig till pallplats!!

Här är en trevlig intervju av Robbie Runtramp med Kilian, Cameron och mig.

Och här finns lite mer info om Transvulcania 83 km om ni skulle vara intresserade att springa det någon gång!

Må så gott!

 

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

  • Frida

    Det kommer gå grymt, Emelie! Du har ju mer kött på benen nu! Njut, andas och spring. Det är du grym på!

  • Mika

    Lycka till idag Emelie!

  • Kul grej från gårdagen: Jag träffade en fransk journalist (Jogging International) på expon inför Prag Marathon. Inför flygresan från Paris hade han köpt med sig en av konkurrenternas tidningar (Trail) för att läsa på planet och han råkade ta fram tidningen när jag pratade med honom. Och… självklart var det hela ditt porträtt på framsidan av tidningen. Sverige – Frankrike 1-0!!

    Lycka till, kör hårt!