Skip to main content
Svensk blogg

Mina mål med 2013

By April 11, 2013No Comments

Nu känns det som att säsongen har startat! Även om den tjuvstartade med en maraton på kanarieöarna och lite löpning i NZ blev det ju däremellan endast skidåkning.

Flott i Utah!

Men jag ska inte ropa hej innan jag hoppat över bäcken för just nu är jag hemma i Tromsö igen.. och såvitt jag ser så är det en massa snö i bergen. Jag tänker försöka springa 1h x 3 ggr i veckan. På asfalt (!!!). Det är ett stort mål för mig. Jag håller er uppdaterade J Efter 5 dagar av löpning i Moab så känner jag mig i någorlunda löpform. Efter 3 dagar kände jag mig väldigt trött i benen men den 4 och 5 dagen kändes benen bara bättre och bättre. Märkligt så det kan vara ibland.

Nåväl.

Det är drygt tre veckor kvar till jag far till Las palmas där Transvulcania går av stapeln. Det är det första skyracet för i år jag springer. Det är 84 km långt så det tillhör den långa serien.

Såklart när säsongen börjar dra igång så kommer frågor som härrör den. Vad man har för mål och vilka tävlingar man ska springa.

Mitt mål för denna säsong är att fortsätta att springa kravlöst. Jag vill inte tänka på vinster eller på att förra säsongen faktiskt gick ganska bra. Jag vill springa en tävling för att jag tycker den verkar vara spännande och som en utmaning, inte pga av att den tillhör skyrace serien eller att jag borde springa den av något annat skäl.

Det har nyligen gått upp ett ljus för mig- bubbelpool och en foam roller är galet bra för återhämtningen!

Ha det gott!!

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!