Svensk blogg

Mina mål med 2013

By April 11, 2013 6 Comments

Nu känns det som att säsongen har startat! Även om den tjuvstartade med en maraton på kanarieöarna och lite löpning i NZ blev det ju däremellan endast skidåkning.

Flott i Utah!

Men jag ska inte ropa hej innan jag hoppat över bäcken för just nu är jag hemma i Tromsö igen.. och såvitt jag ser så är det en massa snö i bergen. Jag tänker försöka springa 1h x 3 ggr i veckan. På asfalt (!!!). Det är ett stort mål för mig. Jag håller er uppdaterade J Efter 5 dagar av löpning i Moab så känner jag mig i någorlunda löpform. Efter 3 dagar kände jag mig väldigt trött i benen men den 4 och 5 dagen kändes benen bara bättre och bättre. Märkligt så det kan vara ibland.

Nåväl.

Det är drygt tre veckor kvar till jag far till Las palmas där Transvulcania går av stapeln. Det är det första skyracet för i år jag springer. Det är 84 km långt så det tillhör den långa serien.

Såklart när säsongen börjar dra igång så kommer frågor som härrör den. Vad man har för mål och vilka tävlingar man ska springa.

Mitt mål för denna säsong är att fortsätta att springa kravlöst. Jag vill inte tänka på vinster eller på att förra säsongen faktiskt gick ganska bra. Jag vill springa en tävling för att jag tycker den verkar vara spännande och som en utmaning, inte pga av att den tillhör skyrace serien eller att jag borde springa den av något annat skäl.

Det har nyligen gått upp ett ljus för mig- bubbelpool och en foam roller är galet bra för återhämtningen!

Ha det gott!!

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

 • Stefan

  Bubbelbad och en kall öl är också bra för själen:-)
  “RUN HAPPY”

 • Christoffer aka Toffla

  Just run and catch the sun, Sunchaser.

 • Rasmus Persson

  Kör hårt 2013!

 • mary

  bubbelpool, bastu SEN foam roller, då är benen fräscha på några sekunder igen!

 • Emelie Forsberg

  Oh en bastu på det, ska testa! 😀

 • Anna

  Du är grymt inspirerande. Sedan jag började följa dig för ca ett år sedan så har jag helt lagt om filosofi för träning och tävling. Helt slutat med “träning inför tävling”, inga intervallpass och ingen asfaltslöpning. Spring de dagar det känns kul, annars kan jag lika gärna surfa eller klättra. Resultatet, mindre träningsmäng än någonsin, men maximalt med motivation. Och bonusen: testade ett vanligt marathon förra helgen och persade med hela 20 min med tiden 3:06 och var inte ens trött i mål! Men, tävling är endast bonus numera. 🙂