Skip to main content
Svensk blogg

Midsommar och solglasögon!

By June 21, 2014No Comments

Hoppas ni har en fin midsommar med löpning och solsken. Här i alperna är det sol och åskskurar på eftermiddagarna och jag firade in halva året med att springa en tur till Mont Blanc.

4000 höjdmeter så är man uppe! Det var fantastiskt härligt, jag var själv och det är alltid så flott att träna i höga berg på egen hand. Det är fint med sällskap också men jag gillar verkligen att träna själv största delen av tiden. Eller halva iallafall.

Solglasögon är superviktigt att ha när man springer i höga berg med snö och glaciärer. Jag använder alltid mina tracker ifrån BLIZ. Snart kommer det vara en tävling på min facebook sida där man kan vinna sådana! så häng med vettja och tävla om ett par!

När jag var hemma i Höga Kusten senast så filmade vi i samarbete med SEAT och Runnersworld, om ni vill se hur jag blev som jag blev.. så gör det här! Det är 4 korta klipp som kommer att ges ut. 

Ha det så gott!

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!