Svensk blogg

Markus Torgeby podcast

By March 14, 2014 5 Comments

med Petra Månström, maratonpodden. Kan jag varmt rekommendera.

Var ute på en promenad (!) igår med en podcast (!) i lurarna och rackarnas vad fint det vara lyssna höra på Markus. 

Ha en fin dag!

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

 • Patric

  Kan verkligen hålla med om att det var ett bra avsnitt, inspirerande! Även det nya avsnittet med Anders är bra.

 • Anonymous

  Fin bild på cool tjej.

 • Jag gillar verkligen Petras podd överhuvudtaget. Tycker det är en skön nivå på den. Grymt snygg bilden för övrigt!

 • Anna Karlsson

  Hej jag var inne och kollade youtube igår..kollade på ultror och skyrunning och där var du helt plötsligt en av de medtävlande! Vad intressant det var att se och höra dig riktigt inspirerande!!Jag tror att det var en tävling på en ö utanför afrikas kust förra året och du vann damklassen 🙂 Men hur som det som inspirerade mest är vad du säger i intervjun. Att du inte har några förväntningar och inte har hunnit springa så mycket och du vinner!

  etta fick mig att anta utmaningen marathon i Köpenhamn och se på den med nya ögon. Jag har nu haft en period som jag varit besvärad av skador/känningar och varit stressad över att det inte kan bli så mkt löpning som vanligt (ca 50-70km/vecka och flera lopp). Men idag ser jag det som positivt att bara genomföra loppet och strunta i anta ml för ett tag och vilken tid jag kommer att göra maran på. Jag menar det sitter i förberedelser men framförallt hur mentalt stark man är. Och självklart glädjen för löpningen, livet och all annan träning som finns att tillgå!!

  Tack!!!

 • Petra Månström

  Kul att du gillade avsnittet med Markus och att du ville gästa podden 🙂