Svensk blogg

Lussebullar och årets sista

By November 18, 2011 2 Comments

Ibland springer veckor ifrån en, det går fort och man kämpar för att hänga med. Jag gillar det men samtidigt gillar jag inte att bli ifrånsprungen.  Man kan sammanfatta veckan i ovanligt mycket fikande.

 

Däremellan har jag haft en del att göra i skolan, åkt skidor(!) träffat fint folk och haft några goa små joggturer.

Östersund i morgonstund!

Idag har jag vart till fjälls, mullfjället runt med ett tunt lager snö och myrar som mestadels benådade.  Det var otroligt flott och jag är lycklig att jag kom iväg. Skönt med en lång fjällsluttning att få springa på i. Sista fjällöpningen för i år. Till och med så hade jag sällskap! Fint som snus.

Idag blev jag även en cykel rikare och skulle blivit ett par kängor rikare, men tidsbrist infann sig. På fjällmaran vann jag ett presentkort från Lundhags på ett par specialgjorda kängor. Får ta det sen helt enkelt.

Jo, jag har ju sagt att jag ska skriva upp min träning, för att bli lite mer strukturerad, så här kommer förra veckans:

56 km (bara gojogg)

1 intervallpass

1 styrkepass

1 spinningpass

Nej nu ska flitens penna glöda!

Trevlig helg!

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

  • Eva S.

    Åh, finns det något bättre än lussekatter, fjällen och skidåkning!? 🙂
    Försöker övertala min gubbe att en flytt till Östersund är det bästa-men han vägrar…;)

  • Emelie Forsberg

    Nej jag tror faktiskt inte att det finns så mycket som är bättre än det faktiskt!
    Locka upp honom över en weekend så kommer han säkert bli såld 🙂