Svensk blogg

Klarade inte ens back-up tiden.

By May 2, 2012 5 Comments

Jag har skrivit förut att jag brukar tänka mig möjliga tider för olika distanser jag springer. Och ser till min förvåning/ förundran/ besvikelse (?) att jag kom in på 3.43.  Jag ser också på ambiten att jag har klättrat 1900 hm istället för 1600.. Jag vette tusan vad som skedde där. Det fjärde berget kanske inte var med i tävlingen. Ja så kanske det var..

Här en en talande bild för en stor del av terrängen, gräs!

Åter till back-upp tider: Jag tänkte att 3.25 inte var omöjligt, 3.30 skulle jag bli nöjd. 3.40 var godkänt. Jaha 3.43 då? Jaa, ska jag vara ärlig så hugger det inte i hjärtat. Men som sagt är jag girad att bli starkare. Jag är sugen på att ändra några av mina träningspass till pass som jag tror kan vara bättre för mig. Bland annat att springa lite kortare, i snabb fart. Få musklerna till att bli van med de lite “hårdare stötarna”.

Sprint på slutet. Underbar tävling där jag fick chansen att småprata med många fina människor!

Skål för löpning. All glädje, energi och frihet den ger!

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

 • Peter Andersson

  Ser att du har en salomon vätskerygga – vilken modell är det?

 • Chris

  Är det något på Emelie – förutom klockan – som *inte* är från Salomon? Kommer s.a.s. med jobbet 😉

 • Emelie Forsberg

  Hallo!

  På denna tävling använde jag s-lab 5 liter. Hade inte camelbacken i utan endast den obligatoriska utrustningen såsom, regnbyxa,jacka, mat, karta och kompass. Vatten hade jag i en liten flaska i framfickan!

  Utvärdering av ryggsäcken: väldigt smidig, den känns som att bära en väst ioch med att du inte har några remmar runt midjan. vilket jag uppskattar. Du känner dig lätt, men samtidigt får du plats med en del. Och om man jämför ryggsäck med ett bälte så prefererar jag ryggsäck, och då är denna perfekt. För mig iallafall.

 • Senad (JB Varghjärta)

  Men du är grym ändå Emelie! Jag hade rätt när jag anade att en ny stjärna lyser upp vår svenska atlethimmel. Ös på! Jag tror du inom kort kommer att rankas som en av de absolut bästa damerna i världen inom trailrunning. Oroa dig inte för fart, det kommer, det också…annars kan du passa på att ta en del tips av världens bästa Kilian kanske 😉

 • karintanker.blogspot.com

  GRATTIS!! Bra jobbat! Det ser skitkul ut!