Skip to main content
Svensk blogg

Klarade inte ens back-up tiden.

By May 2, 2012No Comments

Jag har skrivit förut att jag brukar tänka mig möjliga tider för olika distanser jag springer. Och ser till min förvåning/ förundran/ besvikelse (?) att jag kom in på 3.43.  Jag ser också på ambiten att jag har klättrat 1900 hm istället för 1600.. Jag vette tusan vad som skedde där. Det fjärde berget kanske inte var med i tävlingen. Ja så kanske det var..

Här en en talande bild för en stor del av terrängen, gräs!

Åter till back-upp tider: Jag tänkte att 3.25 inte var omöjligt, 3.30 skulle jag bli nöjd. 3.40 var godkänt. Jaha 3.43 då? Jaa, ska jag vara ärlig så hugger det inte i hjärtat. Men som sagt är jag girad att bli starkare. Jag är sugen på att ändra några av mina träningspass till pass som jag tror kan vara bättre för mig. Bland annat att springa lite kortare, i snabb fart. Få musklerna till att bli van med de lite “hårdare stötarna”.

Sprint på slutet. Underbar tävling där jag fick chansen att småprata med många fina människor!

Skål för löpning. All glädje, energi och frihet den ger!

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!