Skip to main content
Svensk blogg

Jag måste väl

By October 22, 2013No Comments

vila efter 775 km och 39 000 höjdmeter tänk ja.

Hehe, ja det var inte längden och höjdmetrarna på den sista tävlingen jag gjort, det är ifrån alla tävlingar denna sommar.

Så efter denna säsong ifrån maj- oktober hade jag planerat in att ta en ordentlig vila (första löptävlingen tjuvstartade i mars och sista skimo tävlingen var i mitten av april). För efter sommarsäsongen kommer ju vintersäsongen! Jag är sugen på att utveckla min teknik och få lite mer fart uppför i vinter.

Nåväl. Vila var det. Det är ju otroligt skönt alltså! Man kommer in i en slags dvala där det enda man gör är att röra sig sakta ifrån boken till maten till bädden..

Men jag känner mig otroligt bra i kroppen! Det är en häftig känsla efter att ha sprungit sin första 100 miler. 🙂

Ha det så gott!!

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!