Skip to main content
Svensk blogg

Jag älskar att springa!

By January 23, 2013No Comments

Det känns som att det var länge sedan jag sprang på riktigt. Och var gång (cirka 4 gånger sedan i början på december) så njuter jag så galet mycket av det. Dessvärre så glömmer jag bort att göra det. Och det förvånar mig! Hur kan man glömma bort något man älskar! ?

Nåväl. Det finns annat som drar i mig och det är ju skidåkning. Sedan sist har jag upplevt när solen kom åter till Tromsö:

Otroligt vackra vyer som bli ändå vackrare när solen skiner på dem för första gången på över två månader.

Och otroligt fin snö.. 😉

Förra veckan blev en ganska lugn vecka. Jag var lite halvtrött. Men denna vecka känns väldigt mycket bättre! Nu är jag i alperna och förbereder mig lite för min första WC tävling. Det kommer att bli fina träningspass! För att ladda inför tävlingarna åker jag skidor. I vackra omgivningar och djup snö. Detta var från igår:

Branta åk.

3000 meter upp och 3000 meter ned. Bra dag i bergen!

Nu ska jag äntligen ut och lufta mina sense (löparskor..:))

Ha det gott!

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!