Skip to main content
Svensk blogg

Inte än

By April 17, 2013No Comments

Jag hastade iväg med mina planer om löpning.. Det är så fin snö, och så fina berg. Igår var jag i Lyngen och åkte en massa spännande rännor. Klättrade upp i branter och åkte ned i fin snö. Upptäckte och sinnet var avkopplat. Sådana dagar är vila för mig och ganska precis vad jag kände att jag behövde!

Det har även vart den sista WC- tävlingen här i Tromsö. Jag var inställd på att köra den trots att de sista veckorna varit lite halvdana med skidåkning. Det har som varit lite uppblandat, skidåkningen med löpningen. Jag gillar det, men jag är som mittemellan.

När jag kom hem ifrån usa fick jag feber och ont i halsen men bestämde mig för att testa sprinten som var i lördags. Det gick bra, jag hade blivit snabb! Men tappat på byten. Så jag kom inte till final. I söndags gick den långa tävlingen. Jag startade men efter 1000 tunga höjdmeter så gav jag upp. Hade en bra position, låg i topp 3. Men jag kände att om jag ska ta mig vidare måste jag pressa kroppen på ett sätt som jag inte hade gjort förut. Och det var det inte värt. Herrejesus !

Så jag bröt. Det var en ny upplevelse. Bra att ha gjort tänker jag. Nu är jag nöjd över beslutet då jag börjar bli lite friskare!

Nåväl. Snart ska jag väl ta att börja springa 🙂 För det är bara 24 dagar kvar till TVC. 84 km! Det blir en tuff tävling att börja med. Jag räknar kallt med att den och även Zegama (en maraton i spanien) som går 2 veckor efter TVC blir mina uppvärmnings tävlingar.

Må så gott!

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!