Skip to main content
Svensk blogg

Hemma i Höga Kusten!

By November 9, 2014No Comments

fönsterskule

Är på hemma i Sverige i några dagar. November kylan och de få timmarna av dagsljus är underbart! Jag var ute och traskade bland tallarna och njöt så mycket av just kylan och det vackra ljuset. Sen när det blir mörkt så kan man ju vara inne och äta lussebullar. Jes. Jag har börjat. Kanske borde jag inte tjuvstarta för då njuter jag nog mer av det till första advent.

10805513_371548693013316_1228545849_nMormors mössa och mjuk mossa!

I lördags var jag med på ett event för Friskis & Svettis i Stockholm. Vilken bra organisation det är alltså. Jag kommer ihåg en del träningspass jag var med på i tidiga tonåren. Det är svensk folkhälsa!

Hej så länge!

 

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!