Skip to main content
Svensk blogg

Har ni missat detta?

By April 25, 2013No Comments

Nu har jag fått många frågor kring löparlägret jag nämnde.. Det är ju nämligen så att Jojje och jag ska ha 2 st löparläger i Jämtlandsfjällen. Ett går av stapeln i juni och det andra i september.

Det är ett läger som går helt i mitt tycke. Ni vet att jag älskar att röra mig smidigt och lätt i fjällen, och det är precis det vi kommer att göra. Fokus kommer att ligga på att vara i nuet. Se, uppleva, springa, njuta, utvecklas, inspireras och att bara vara här och nu. Vi kommer att springa mellan mysiga stugor i fjällen och på plats kommer vi att basta, stretcha, äta middag och bara vara och låta lugnet och stadshetsen försvinna.

Läs mer om de båda tillfällena här. Juni-turen fullbokad men det finns några platser kvar på hösten tillfälle. Höst till fjälls är magiskt. Vackra färger, hjortron, kantareller och vackra skymningar.

Våren är en fantastisk tid!

Och så till sist, har ni några tips på bra böcker? Jag har en notebook jag behöver fylla med god läsning. Det skulle vara underbart att få lite tips!! Jag älskar att läsa! Jag är en allätare.

Ha det gott!

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!