Svensk blogg

Fallen stjärna

By October 18, 2012 5 Comments

Cpoyright: Droz photo

Tromsö ger mig vila. Jag har inte rört en fena på fyra dagar. Har inte riktigt haft någon lust till det. Då är det bara att gilla läget. Jag har ätit. Läst. Studerat. Och vilat.

Men nu börjar jag önska mig energi. Sådan energi som jag har på bilden. Jag såg en stjärna falla så jag hoppas min önskan slår in.

Tills dess sitter jag i solen och dricker kaffe.

Jag ville mest bara säga hej,

Hej hej!

Må gott folkens,

Emelie

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

 • Mats Andreasson

  ..hej emelie,blir mer och mer sugen på att springa lite offroad(trail),som gammal asfaltsräv skadar det inte att testa något annat,,mycket tack var inspirerande läsning på din blogg faktisk,härliga löparstorys och natursköna bilder blir jag mer och mer peppad att testa i liten skala till att börja med.Önskar dig all lycka med den fortsatta träningen och kommande tävlingar..

 • Martin Björkquist

  Var inte orolig, det kommer ska du se! Sett till din fantastiska säsong så är det välförtjänt vila och du kan allt ta några dagars softande till tycker jag.
  Din blogg och det man läser om dig/er på Twitter och FB har bidragit starkt till att jag hållit modet uppe under en tids skada nu i höst och kunnat börja småtassa ute i naturen igen och se fram emot en säsong med pannlampa och dubb 🙂

 • Mary

  nu måste du låte kropp och knopp vila för energin kommer komma tillbaks! men man måste få sova och äta upp sig först. efter det ser vi läsare fram emot att följa din vintersäsong – hoppas på mycket skidor som inspriation:D
  LYCKA TILL! Du är ju faktiskt bäst:)

 • Hans

  Ville bara säga hej tillbaks. Men kommentarerna får inte vara så korta, så det blir:
  hej hej hej hej hej hejhej hej hejhej hej hejhej hej hejhej hej hej 😀

 • ChristerS

  Hej hej, hemskt mycket hej!