Skip to main content
Svensk blogg

Efter två dagar på stranden

By November 2, 2013No Comments

frågade jag min kompanjon om vi kanske skulle ändra biljetten hem till snön..

Visst det var fint att vara i värmen, men 3 veckor var betydligt mycket mer än vad jag behövde och skulle klara av. Nä jag bokade semestern så hade jag ju trott att jag skulle vara helt förstörd efter Diagonal des Fous. Men icke!

1 veckas total vila var dock väldigt bra. Det behövde jag. Men efter det så längtade jag efter att börja småträna lite. Göra precis vad jag ville, för i teorin har jag ju ännu semester. Så allt jag gör nu räknas som inte.. 🙂

För några dagar sedan kom jag till snön.

Flott att skida igen!

Hej så länge!

 

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!