Svensk blogg

Dags att komma i “form” igen..

By February 16, 2014 3 Comments

I tre och en halv vecka har jag legat på halvfart och ibland noll fart alls gällande träning. Första var jag magsjuk i 1 vecka sedan tappade jag motivation i och med att världscup nr 3 flyttades fram en vecka och jag kunde inte vara med. Jag hade ju som mål att köra alla och få en fin placering.

Sedan kom jag hem, och tyckte det var himla skönt att bara slappa av och göra små mysiga turer. Och baka en massa. Goda kakor och gott bröd! Trots allt så rör jag ju fortfarande på mig. Bara lite långsammare.. Så energi ut- energi in 🙂

Ungefär så här har mina kvällar sett ut.

Det är otroligt vackert och jag har kost mig en massa.

Men så igår var jag ute på en lång tur med massa toppar och fin åkning. Det fick mig att känna mig sugen på att komma i form igen. Och vad är inte bättre än att börja en träningsperiod med en återhämtande vila..?

Hej så länge!

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

  • Mats Andreasson

    Hej Emelie..Kortet på norrskenet var bland det vackraste jag sett.Underbart att läsa din inlägg,blir alltid så inspirerad och sugen på att träna då.Din inställning till träning är så himla go och avspänd.Ha det

  • Sandra

    Hej skulle inte du kunna skriva lite hur du lägger upp en veckas träning? Eller typ vad du vill få med i träningsväg under en vecka? Jätte nyfiken! Du är så grym och min allra största förebild och idol!

  • Linnea

    Hej! Jag känner igen mig väldigt mycket i det här inlägget, ibland tror jag att man måste “pausa” lite, utan målsättningar och krav, bara få vara.. Januari började helt okej, men Februari har kantats av influensa, men försöker nu att ta mig tillbaka! Lycka till med vårens äventyr Emelie!