Skip to main content
Svensk blogg

Dags att komma i “form” igen..

By February 16, 2014No Comments

I tre och en halv vecka har jag legat på halvfart och ibland noll fart alls gällande träning. Första var jag magsjuk i 1 vecka sedan tappade jag motivation i och med att världscup nr 3 flyttades fram en vecka och jag kunde inte vara med. Jag hade ju som mål att köra alla och få en fin placering.

Sedan kom jag hem, och tyckte det var himla skönt att bara slappa av och göra små mysiga turer. Och baka en massa. Goda kakor och gott bröd! Trots allt så rör jag ju fortfarande på mig. Bara lite långsammare.. Så energi ut- energi in 🙂

Ungefär så här har mina kvällar sett ut.

Det är otroligt vackert och jag har kost mig en massa.

Men så igår var jag ute på en lång tur med massa toppar och fin åkning. Det fick mig att känna mig sugen på att komma i form igen. Och vad är inte bättre än att börja en träningsperiod med en återhämtande vila..?

Hej så länge!

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!