Svensk blogg

Berg berg och åter berg!

By August 31, 2013 2 Comments

Jag kan inte leva utan dem!

Denna vecka är jag i Chamonix och har börjat en franska kurs. Det är bra att kunna franska när man är i Frankrike. Och jobbar åt Salomon har jag kommit fram till 🙂

Jag har alltid tänkat att jag inte haft någon vidare talang för språk. Men det går ganska bra. Jag förstår ganska mycket och det hjälper nog på att jag vistas bland fransktalande personer jämt och ständigt.

 

Idag var det UTMB. Vaknade klockan 5 och har efter dess hejjat och hejjat och hejjat! Jag älskar att hejja under tävlingar!

Jag tänker på hur mycket energi och glädje jag får av folk som vandrar längsmed tävlingsbanan och hejjar. Det är kärlek till sporten!

Trevlig helg på er!

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

 • Anna Eriksmo

  Imponerande! (Med franskan alltså 😉 )

  Kan du inte skriva mer om dina toppturer? De är nog faktiskt ännu mer faschinerande än dina löparprestationer (om möjligt).

  /Anna
  http://blogg.eriksmo.se

  PS Tack för pratstunden i Zermatt. Utan din inspiration tror jag inte att jag tagit mig dit 🙂 DS

 • Henric Ståhl

  Chamonix är härligt! Såg UMTB på Live-TV och det var spännande. Synd att Jonas inte tog sig i mål. Starkt av Rory. Enorma prestationer. När är det din tur? Tråkigt att du inte kommer med på RW:s fjällöpning.