Svensk blogg

Ännu mer ont!

By March 5, 2013 2 Comments

Gör det när jag tänker på att jag kommer att flyga ganska mycket denna månad. Jag kan inte rättfärdiga det till 100 % tror jag. Utsläppsrätter? Det vette rackarns om jag tror på att köpa detta. Det finns så mycket korruption inom detta ämne så det är ju svårt att veta vad man ska göra för att bidra till en friskare planet.

Jag försöker! Jag har en drömmar och visioner om att lämna efter mig så få avtryck som möjligt.

Det var allt. Jag återkommer säkert med funderingar, tankar och slutsatser inom detta område.

Emelie

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

  • Henrik

    Det är så sant!! den bästa löparen är den som inte lämnar några spår:-)

  • maria

    bra och viktigt att du tar upp frågan. en stor del av “idrottsfolket” bryr sig inte – i mina ögon – ett skvatt om exempelvis ekologiska fotavtryck och socialt ansvar. vi är alla en del av världen vi delar. väntar med spänning på dina fortsatta tankar och gillar din blogg mycket i övrigt!
    kram

    http://mmariamagnusson.blogspot.se/