Skip to main content
Svensk blogg

2 guld och ett silver

By July 29, 2013No Comments

Det gick över förväntan det här mästerskapet! Mitt mål var högt tyckte jag då min dröm var att nå pallplacering i alla tre distanser. Jag visste att vertikalen skulle bli svårast då det är en ganska specifik träning som gäller för den typen av tävling. De damer som regerar på den distansen tränar nästan bara för det.

Så silver på det gjorde mig glad och förvånad!

Skyracet som jag hade ett rekord på förra året kände jag mig relativt säker på att jag kunde få en pallplacering. Jag är stark utför och har förbättrat mig uppför sedan förra året. Men att vinna en tävling gör mig alltid lite förvånad.

Så ett silver och ett guld och på ultran i lördags blev det guld igen! Jag hade kontroll under hela tävlingen. Jga låg i front och endast under 20 km sprang jag med Nuria Picas (slutade som tvåa). Himla fin känsla under hela loppet. 10.21 h!! Krävande.

Yes!

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!