Svensk blogg

2 guld och ett silver

By July 29, 2013 8 Comments

Det gick över förväntan det här mästerskapet! Mitt mål var högt tyckte jag då min dröm var att nå pallplacering i alla tre distanser. Jag visste att vertikalen skulle bli svårast då det är en ganska specifik träning som gäller för den typen av tävling. De damer som regerar på den distansen tränar nästan bara för det.

Så silver på det gjorde mig glad och förvånad!

Skyracet som jag hade ett rekord på förra året kände jag mig relativt säker på att jag kunde få en pallplacering. Jag är stark utför och har förbättrat mig uppför sedan förra året. Men att vinna en tävling gör mig alltid lite förvånad.

Så ett silver och ett guld och på ultran i lördags blev det guld igen! Jag hade kontroll under hela tävlingen. Jga låg i front och endast under 20 km sprang jag med Nuria Picas (slutade som tvåa). Himla fin känsla under hela loppet. 10.21 h!! Krävande.

Yes!

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

 • Eva S.

  Otroligt bra! Du är bara bäst uppför och utför!
  Stort grattis!
  PS! Gillar verkligen dina bilder från bergen som du brukar ha med i bloggen.
  Jag älskar själv att springa terräng och i berg, men lååångt ifrån på din nivå så klart;)
  Skulle du, när du har tid och ork, kunna ge lite tips för den bästa uthålligheten på långa bergslopp?
  Karm/Eva

 • Andre’ Sinclair

  Finemang!! Fortsätt sprida Din vinnande löparglädje!

 • Edward

  Stort grattis! Otroligt bra jobbat.

 • OJ, OJ, OJ!! Stort grattis. Fantastiskt imponerande!

 • Gustav Persson

  Bra jobbat Emelie!

 • LG55

  Grymma tjejen! Fortsätt vara Emelie, det räcker hur långt som helst.

 • Gysing

  Grymt!
  Gysing

 • issam