Skip to main content
Svensk blogg

Vila och komma igång

By October 17, 2011No Comments

Fredag och lördag bjöd på löpvila, jag tackade och tog emot och hängde lite i klätterhallen istället. Jisses! Det där med att inte underhålla specifik styrka är lika nedslående var gång.

Fast samtidigt sporrande. Jag blir lika girad på att komma i gång vad det än gäller. Om det är något jag brinner lite för det vill säga. Eld sprider sig fort med lite vind.

Mitt mål innan jul blir att klara 3×10 pull ups. Nu var det sagt! Nu måste IKSU kortet förnyas!

Nåväl.

Efter 2 dagars löpvila så spritter min kropp av energi. Så i söndags, efter en pannkaksfrukost snörade jag på mig skorna och sprang iväg på en 2-milatur. Genom Tromsdalen och upp på en höghöjdsplatå till en liten hytta. Fina vältrampade stigar och utsikt som får mig att le av lycka. Motvind och snöblandat regn på väg tillbaka gjorde att bastun efteråt satt fint.  

God dag folkens!

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!