Skip to main content
Svensk blogg

Vila, löpning och klättring!

By June 9, 2013No Comments

Just nu känns det som att det enda jag har gjort hela våren är att jag har tagit viloveckor..Jag undrar om jag vilar mer än vad jag gjorde förra året. Känns som det. När jag kom hem till Höga Kusten så har jag inte sprungit många kilometrar. Jag har vart ute på luftnings turer men korta sådana. Jag hade egentligen inte planerat en vilovecka, men det var någonting som gjorde att det blev så ändå. Kanske latheten?

Jag väljer att tänka att jag behövde det.. Jag har noga övervägt om det är lathet eller ej. Det kan ju vara farligt att försköna saker och ting..

Nu är jag hemma i Tromsö sedan några dagar och har varit till fjälls. Ett motbakkelöp har jag också hunnit med!

Annars så har jag mest lust att ta långa springturer igen!

Det var en kort tävling, så det var nästan intervall tempo. Jag gillar det alltså! Önskar verkligen att jag hade motivation att göra det oftare. Jag tror det vore supert.

 

I veckan som kommer ska jag roadtrippa. Klättra, sova, springa, tälta.

Ha det så gott!

 

Emelie

 

 

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!