Svensk blogg

Salomonvecka i Font Romeu

By July 9, 2013 One Comment

Var en intensiv vecka.. Där utvärderar vi produkterna som vi ändrade under Adwanced week som var i början på april. S-LAB kallas själva processen som pågår mellan designerna och atleterna på Salomon. Himlarns lyxigt och spännande arbete!

Det var löpning på dagarna och focusgrupper på kvällarna.

Nu är jag tillbaka i alperna med trötta ben. Jag borde vila. Men det är svårt. Igår sprang jag upp mot Mont Blanc och njöt av solnedgången.

 

Idag fortsatte jag uppåt med Anna och Kilian.

Snart ska jag vila. Jag längtar efter fräscha ben. Det var galet längesedan jag hade det..

Må så gott!

 

Emelie

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

  • David

    Jag är så avundsjuk på ditt liv! Dessa bilder och berättelser om lopp världen runt gör mig motiverad. Trots trötta ben och slit kan jag tänka mig att det är värt allt! Ska om tre veckor springa axa fjällmaraton, mitt första maraton någonsin. Hoppas på mersmak och att jag någon gång kan få uppleva bergen så som du gör.

    Tycker även om din inställning! Kämpa på och lycka till med resten av säsongen!