Skip to main content
Svensk blogg

Relaxing mood on

By March 28, 2013No Comments

Jag kom hem till Tromsö efter fyra och en halv vecka på vift. Veckor som varit givande och krävande och fyllda med jetlag.. Sömnen kapades och jag snittade runt 5 timmar per natt. I slutet blev jag nästan lite stressad av det. Sömn är ju bra för återhämtningen..

Nu har jag några dagar med inte så mycket planerat vilket är en lisa för själen. jag är inte sugen på att träna utan mest på att pyssla. Baka, sy, sticka, laga mat, sortera utrustning och spela gitarr. Detta är också en lisa för själen.

Trots att jag inte är sugen att träna så är jag ute i bergen. Mys går! Och mys åker i galet mycket och vacker snö.

Nej nu ska jag återgå till pysslandet. Kanske kommer en bild av klänningen jag syr..

🙂

 

GLAD PÅSK på er!

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!