Svensk blogg

Race med Ulrika Flodin!

By April 21, 2012 5 Comments

Tjohej vad snabbt det gick idag på springcrossen. Snabb bana, fina grusvägar. Puh. Jag är helt slut. Inte mitt vanliga mys-fjäll tempo här inte!
Lena Eliasson vann, Ulrika Flodin kom tvåa. Och tro det eller ej, jag kom trea:o. Jag låg tvåa ända till den sista kilometern, då kom Ulrika som en raket. Snabbt och lätt!

Det var häftigt tycker jag. Att få racea mot henne!

Nu laddar jag om inför 3 peaks!

Ha det!

Emelie

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

 • H

  Bra jobbat!!

 • Mikael

  Intressant att se resultatlistan. Starka namn på 12 km. Tränar du lite mer fart så är du ikapp och förbi, även på de mer plana underlagen.
  Varför sprang du inte 18? Där skulle du säkert fått en vinst, om man kollar på tiderna.
  Kör på! Det ska bli intressant att se hur din säsong artar sig.
  / M

 • erik ahlström

  imponerande på många sätt!! Kul att ses som vanligt!

 • UlrikaFlodin

  Snabb bana? 😀 Näääääää, banan var ju som en enda lång lervälling. Eller så är det bara mitt medeldistanssinne som strejkar på sådant där underlag 🙂 Hur som helst så var tävlingen superkul och jäklans vad jag fick slita för att komma ifatt dig bara för att i nästa sekund bli ifrånsprungen i nedförslöporna.
  Bra kört!!! Vi ses igen.

 • Emelie Forsberg

  Detsamma! Ohh så skönt det var i nedförslöporna 🙂 attans att du hade sån hög fart de sista kilometrarna bara. 😀

  Mikael: Hm, jag hade en plan med att springa 12 km, nu vette tusan om jag ska fullfölja den. Men det är verkligen inte säkert att jag skulle vunnit 18 km!