Svensk blogg

Om man inte testar så får man ju aldrig veta.

By October 13, 2013 8 Comments

Men att springa en 100 km tävling på hög höjd 2 veckor innan en kort tävling var inte det bästa! Men kanske en annan gång..? 😉

Benen var tunga men hjärtat klappade inte alltför snabbt. Helt tvärtom om jag jämför med Uroc!

Jag slutade trea! Det gjorde att jag blev tvåa i skyrunning championship. Kort distans! Glad över det och inser att det är inte helt enkelt att mixa kort och långt. Speciellt inte när inga andra damer gör det..

Nu är det dags för mig att vila några dagar och sen starta det största äventyret som jagbhittils varit med om. Diagonal des fous- dårarnas diagonal. 163 km 10 000 hm. Damrekord runt 30 timmar.

 

Har man inte testat vet man ju inte vad det är.. 🙂

Ha en fin vecka!

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!

 • Olle

  Grattis till tredjeplatsen i Limone och andraplatsen i hela Skyrace serien!!
  Visst kostar det att tävla på olika distanser, men om det hade funnits en total Skyrunning cup där man fick räkna poäng från alla tre disciplinerna så hade du vunnit den överlägset i år..
  Lycka till på Diagonal des fous, – det låter riktigt galet 🙂

 • Andre’

  Grattis!! Lycka till m Äventyret-Dårarnas Diagonal!!

 • Morgan

  Dårarnas diagonal……Låter som att det skulle passa dig?;-)
  Stort lycka till!

 • Magnus

  Bra jobbat och Grattis!!
  10k hm helt galet 🙂 Blir några turer i lilla vårdkasbacken de, blir trött bara att tänka om det.
  Lycka till! Kör hårt!

 • Henrik

  Haha, ja ska de va´ ska de va´!! Varför inte ställa upp då man kan?
  Det lär var en helt otrolig miljö, så kör hårt. Alltid med ett leende 🙂

 • Bernt

  Grattis till pallplatserna i Skyrace-serien och lycka till Diagonal Des Fous!!! Har inte varit på Reunion men det ska vara otroligt vackert där, så kör så det ryker!

 • Johan Börjesson

  Tjena Emilie, Grattis till en fantastisk skyrunning säsong. Lycka till på Diagonal des fous! Jag ser fram emot att följa live rapporteringen om det är någon. Är övertygad om att du kommer att klara 100 miles fint. Med ett leende och löpglädje i bagaget är 100 miles lätt 🙂

 • Cykeltina

  Tack! För mig är din glädje min största inspiration. Tack vare dig hoppade jag av tio års stenhårda träningsscheman som gjorde mig ledsen och ständigt trött men inte ledde längre än till nästan toppen i min sport.

  nu har jag bytt sport, kör triathlon på ironmandistans, visserligen inte allt på elitnivå längre men att träna i glädje, längta till varje pass och älska smärtan, naturen, känslan av att vara ett med vattnet, cykeln eller marken. Det har gett resultat långt bortom vad jag någonsin presterade när jag slet för att följa tränares schema. För mig är det beviset för att glädjen, viljan och kärleken till det man gör är det som skiljer ut de bästa, de som klarar att gå hur långt som helst.

  När man inte står på startlinjen och bara längtar efter att få passera målet utan verkligen ser fram emot alla timmarna till dess. Ser fram emot att få slita, springa, känna styrkan i kroppen glädjen i att röra sig med andra genom naturen. Känna sig stark lycklig och fri. Ett glädjerus i kroppen när starten går mer än ångest. det är vad du förmedlar, det är vad vi andra ser. Vi som vet och förstår skillnaden mellan att tävla bara för att vinna och att tävla för att vi älskar det.