Skip to main content
Svensk blogg

Lite schleten

By April 7, 2014No Comments

I tisdags sprang jag 30 kilometer och en massa höjdmetrar. Det var mer än jag sprungit totalt sedan i december. Dagen efter vacklade jag ur sängen och skakade igång benen med 15 kilometer och 1200 höjdmeter. På eftermiddagen tog jag bara en återhämtningsjogg..

Torsdag än mer löpning och fredag vila.

Lördag och söndag 2 skimo tävlingar! Det är otroligt härligt att vara med på skimo tävlingar i Italien! Det är en glädje fest och en massa gott att äta efteråt!

Nu är benen lite slltna men förhoppningsvis är det bra inför kommande sommar säsong har tjuvstarta på detta viset.

Det är en märklig känsla första gången man springer på riktigt efter vintern. Man vet att man är stark men det känns så onaturligt. Och dagen efter är faschian (säger man så på svenska?) kring lårmusklerna trötta. Efter allt skakande! Muskelfiberna är dock ok!

På skimo tävlingarna var jag såklart trött men jag lyckades att ta en 2 och 1 plats! Det är olika muskler man använder.Men det var bra att köra på i helgen då det är sista WC i Tromsö nästa helg!

Ha en fin måndag!

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!