Skip to main content
Svensk blogg

Kaffesladd

By March 25, 2012No Comments

Bilden här är talande för hur min lördag spenderades.. Studering på en lördag med uppiggande raster med kaffe och chicagospel.  Nedplottrade meningar om co-management och common pool resources som omformuleras och snitsas till innan de äntligen fastnar i dokumentet. Kaffe är som ett måste på en rast, man kan som inte bara ta en rast och dricka vatten. He blir som inte legitimt då. Med en rast. Vädret bjuder inte på sin bästa sidan och jag tackar och tar emot. Skönt att få undan lite i skolan och känna att man hänger med. Dessutom byggs flextiden upp som jag kan nyttja vid finvädersdagar. Fast det där med att den byggs upp är nog att ta i.. Jag tar nog snarast igen. Nåväl. Jag sitter och tittar igenom kalendern inför april-maj-juni. Tittar på resor och tänker på alla de vackra tävlingarna jag kommer att springa.

Jag älskar att planera, och tänka ut smarta, roliga, utmärkta lösningar på hur allt ska gå
ihop på bästa sätt! Inför våren har jag en del planer, men jag har ännu inte kommit på det optimala med den.

Så här ser det ut just nu:

31mars- 9 april Grekland.

20-22 april stockholm Salomon trail tour kickar igång våren (för alla söderut kanske det
kickar igång sommaren!).

26-29 april. 3 toppar i yorkshire!

12 maj Salomon trail tour Norrköping. 21 km-banan.

17- 21 maj Zegama, Spanien!

2 juni: Salomon
trail tour Göteborg. 21 km slingan!

Därimellan ska jag klämma in 2 uppsatser, 2 muntliga examena, 1 skriftlig examen och cirka 40 artiklar som jag ska ha koll på.

Idag skippade jag att mata höjdmetrar för att ägna mig åt skolan, så det är bäst att jag fortsätter. Dagens träningspass får bli löpning istället. Tänkte mig en 20 kilometare. Å ikväll ska jag få akupunktur. I lårmusklerna.

Hepp hepp.

Hej så länge!

//Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!