Skip to main content
Svensk blogg

Jag ska bara..

By March 23, 2014No Comments

Hej!

Har precis börjat att få in 2 pass i veckan med lugn löpning. Och jag menar verkligen lugn. Folk som ser mig tror nog att jag är en person som precis har insett tjusningen med att springa. Jag lunkar. Och har det ganska så bra. Problemet jag har dock är att jag bara kan välja att springa antingen åt höger eller vänster när jag kommer ut på “huvudvägen”. Den går söderut och norrut. Jag passerar några hus och bondgårdar då och då och har fjorden nedanför och bergen ovanför. Det är vackert men trots det så tycker jag att det är lite tråkigt. Eller helt ärligt så är det VÄLDIGT tråkigt. 

Just därför skriver jag detta inlägg. Ja sitter omklädd men och jag vet att när jag väl kommit ut och tagit de första stegen så lossnar det. Jag gillart. Men att ta sig över tröskeln är det svåra.
Så nu sitter jag och väntar på att en podcast ska laddas över på min telefon så att jag kan sväva bort i tankarna under löpturen längs vägen. Jag ska springa norrut idag!

Idag ska jag lyssna på Michele Yates. Ruskigt start ultra löpare.

Har ni några poddar jag msåte lyssna på? Helst löparpoddar.. Jag är nördig!

Tänk att få bli så här trött av att springa..! Jag längtar!

/Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!