Skip to main content
Svensk blogg

Inspirerande bloggar

By May 8, 2012No Comments

de bloggar jag läser och inspireras av är:

www.underbaraclaras.com : supercool tjej. Bor i hus på landet med man och barn! Det är ALLT vad jag drömmer om.

http://ugglanrunning.outsideonline.se/ : Här blir jag inspirerad av att äta lite nyttigare! + att hon springer spännande distanser.

http://ultralopning.outsideonline.se/ : Skönaste Camilla Ringström! Spännande dam som också springer spännande distanser.

www.karintanker.blogspot.com/ : Hittade henne av en slump på forumet till BAMM, och tyckte bloggen var trevlig.

Det var de. Det finns några andra bloggar jag tittar in på ibland också, men främst dessa sköna brudar!

Jag fick ett mail med en fråga varför jag springer i kjol? Mm. Det kan man fråga sig, det var det jag frågade mig själv innan jag testade. Varför ha dubbla lager liksom? Tightsen under är exo-tights som håller musklerna på plats, vilket jag faktiskt har börjat uppskatta. Och själva kjolen är i ett sådant lätt material så jag märker den inte ens. Och om jag inte skulle gilla den så skulle jag springa i tights. Men ombyte förnöjer.

Nu när jag har börjat vänja mig tycker jag att det är snyggt att springa med kjol! Varför inte ? Det är ju så snyggt annars. Jag gillar den. Och alla kommentarer jag får.

Hej så länge!

 

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!