Skip to main content
Svensk blogg

Hemma i bergen

By June 9, 2014No Comments

Igen!

Efter den vackra, lugna vintern i Lyngen har jag nu flyttat ned till Chamonix dalen. Och som den landsbo jag är letade jag efter hus en bit bort ifrån själva Chamonix. Jag gillar inte att bo runt en massa folk.

Jag hittade en gammal kvarn som jag bor i nu. Passande för en som älskar att baka tänkte jag när jag bestämde mig för att flytta hit.

Nog saknar jag Lyngen, och jag kommer nog sakna Sverige och de svenska fjällen än mer här nere men det är så smidigt att bo här med tanke på alla tävlingar. Istället för att flyga kan jag nu dela en bil med folk till nästan alla tävlingar.

 

Denna veckan efter London visiten hos min syster har jag sprungit en massa, såklart, platerat sallad och grönsaker, och sprungit en sky tävling i Italien. Med en av mina bästa vänner Linda! Det var så himla härligt att se henne gå i mål med ett lika stort leende som jag brukar känna att jag har. För det är så vackert! Och det är så häftigt att ta sig i mål. Det är ju ingen självklarhet!

 

Och cyklat och simmat har jag gjort, och imponerats av Lisa Norden, igen. Hon är ju för grym.

Hej så länge!

 

 

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!