Skip to main content
Svensk blogg

Gottar mig

By May 11, 2012No Comments

och glädjer mig till STT Kolmården. http://salomontrailtour.se/events/event/salomon_trail_tour_kolmaardstrailen_se

Och gottar mig gör jag i stor skala just nu. Jag är helt avslappnad med det jag har kvar i skolan. Jag har avslutat den jobbigaste kursen någonsin. Det kan som inte bli så mycket värre. Det skulle vara en svår kurs. Med en massa vetenskapliga artiklar som jag förstod nada av vid första anblicken. Kanske det trots allt mest bara satt som en spärr i huvudet. Och att jag var lite halvt skrämd av en av de kursansvarige. Jag ska jobba på min inställning till nästa svåra kurs jag ska läsa.

Just nu stressar jag inte över något. Lugn och ro. Ro i kroppen. Känner för att köra prehab och yoga. Det brukar betyda att jag är avslappnad. Träning som inte känns som träning men gör gott. Känner efter, lyssnar och bara är. Jepp sån är jag nu. Och det är fint. Tar en tupplur med Puck i solen. Finns det något bättre?

Åter till prehab! Jag gillar att prata och få tips om bra övningar. De jag kör nu är någon enstaka för knästabilitet, höfter, utsida lår och insida/utsida rumpmuskler.

Har ni några som ni tycker är givande övningar?

Efter lunch bär det av mot Sthlm, och bäste Per, självaste Herr trailtour : http://trail.outsideonline.se/ kommer att plocka upp mig på arlanda!

Må gott folkens!

Emelie

 

 

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!