Skip to main content
Svensk blogg

Feber, ett fall och Transvulcania..?

By May 9, 2014No Comments

Jag måste medge att förrå årets förberedelser var bättre än årets. Hur nu än det kan vara möjligt. Jag hade väl cirka 12 dagar ac ok löpning förra året, jag hade inte feber 5 dagar innan och jag hade inte ramlat och gjort illa mig.

Men men, jag fick hjälp av duktiga osteopater och fysios. Så efter 3 dagar av hel vila kunde jga börja springa igen. Då var det måndag och dags att göra sista långa träningen.. Jag vaknade med lätt feber men kände verkligen att jag borde komma ut på ett längre pass. Detta år hade jag sprungti endast 5 pass som kan räknas. (Inte 3 km pass till affären..)

Efter det vilade jag bort febern och igår sprang jag vertikalen. Eller sprang och sprang, jag joggade..

Och på lördag börjar allvaret. Min sommarsäsong! jag glädjer mig otroligt och hoppas att jag kan stapla mig igenom tävlingen.

Ha det gott!

Emelie

Emelie

Mountain athlete, trail runner and ski mountaineer. Writer,mum and Co- founder of moonvalley.me. Living on a small farm in the Norwegian fjordlands!